19 Kediye Tek Başına Bakan 90 Yaşındaki İyi Kalpli Teyzenin Yokluk Mücadelesi

19 Kediye Tek Başına Bakan 90 Yaşındaki İyi Kalpli Teyzenin Yokluk Mücadelesi

Sosyal medya ve gelişen teknoloji sayesinde pek çok habere ulaşma imkanımız var. Bu sayede güzel insanların iyilik dolu serüvenlerine tanık olabiliyor hatta onlara yardımcı olabiliyoruz. O güzel insanlardan biri ise Hanım isimli 90 yaşının üzerinde iyi kalpli teyzemiz…

Hanım Danışmaz, 90 yaşında bir kadın. Gebze’nin Pelitli köyünde yaşıyor ve kendisi bir hayvansever. 19 kediye bakan Hanım Teyze, uzun yıllardır hayatını kedilere adadığını söylüyor.

Sosyal medya üzerinden paylaşıldı Hanım Teyze’nin hikayesi. Çünkü o yokluk içerisinde kedilere hayat olmaya çalışan biri. Maddi durumu iyi olmayan Hanım Teyze, kuru ekmeği su ile ıslatarak kedileri beslemek zorunda kalıyor.

Derme çatma evinde tek başına kalan Hanım Teyze, baktığı kedileri de sahiplendirmek istiyor. Yaşlı olduğu için en azından bir kısmının yeni yuvalar bulmasını, böylece içinin rahat edeceğini belirtiyor.

Siz de Hanım Teyze’ye destek olmak; onun kedilerini sahiplenmek ya da mama yardımı yapmak isterseniz buradan onun hikayesini paylaşan kişi ile iletişime geçebilirsiniz.





Pinterest'de Paylaş