Araba Ezdi, Yüzünü Kaybetti Ama Kimse Ona “Çirkin” Demedi…

Araba Ezdi, Yüzünü Kaybetti Ama Kimse Ona “Çirkin” Demedi…

Daha birkaç haftalık bir bebekken, bir araba tarafından ezildi. Bu korkunç kazadan kurtuldu ama yüzünü kaybetti. Zamanla yaraları iyileşti ve hayatı normale döndü.

Hayata kötü bir başlangıç yapmasına rağmen, o artık bir internet yıldızı.

O Facebook’ta bir yıldız. (Chase No Face) yani yüzü olmayan Chase olarak tüm dünyada tanınıyor.

Maalesef bu bir takma isim değil, çünkü onun gerçekten yüzü yok. Dikkatsiz bir sürücünün ona çarpmasıyla, henüz bir bebekken yüzünü kaybetti.

Burnu, gözkapakları ve yüzünün derisinin bir kısmı yok.

Bebekken onu bu halde bulan iyi bir insan, onu en yakın kliniğe götürdü ve ömürlük insanıyla burada tanıştı. Sahibi Melissa Smith, bir veteriner asistanıydı.

Chase’in arka bacağı yaraları yüzünden kesilmek zorunda kaldı. Yüzü için ise ne kadar uğraşsalar da bu kadarını kurtarabildiler. Sonrasında deri nakli yapıldı, ama bu deri nakilleri başarılı olamadı. Ailesi zaten onu her haliyle seviyordu, o yüzden bir başarısız ameliyat daha olsun istemediler.

O diğer kedilere hiç benzemiyordu ama aslında görünüşü dışında onlardan hiçbir farkı yoktu.

O şimdi bir internet yıldızı ve herkes tarafından çok seviliyor. İnsanlar onu Furby oyuncaklarına benzetiyorlar, onun resimlerini, karikatürlerini ve oyuncaklarını yapıyorlar.

İnsanlar genellikle onun acı çekiyor olmasından endişeleniyorlar ama görünüşünün aksine, veterinerler onu hiç acı çekmediğini, sağlık durumunun iyi olduğunu söylüyor.

O, farklı görünümünün haricinde, tam bir kedi. Kedilerin yaptığı her şeyi yapıyor.

O şimdi 9 buçuk yaşında ve ailesinin vazgeçilmez bir üyesi. Yüzü olmamasına rağmen, kediliğinden eksilen hiçbir şey yok.

En önemlisi de, o çok seviliyor ve çok seviyor.

Onun hikayesi, görünüşün aslından hiç önemli olmadığını, sevginin hiçbir farklılık gözetmediğini tüm dünyaya kanıtlıyor.





Pinterest'de Paylaş