Gözleri Dolduracak Kayıp Köpek İlanı: Bulamadığım İçin Çok Üzülüyorum ve Uyuyamıyorum

Gözleri Dolduracak Kayıp Köpek İlanı: Bulamadığım İçin Çok Üzülüyorum ve Uyuyamıyorum

Şu hayattaki en büyük korkularımızdan biri de sevdiklerimizden birini kaybetmektir. Zaman hızla geçerken bizi de bu gerçeklikten uzaklaştırıyor ve zamanın ritmine kendimizi kaybettiriyoruz. Hiç beklemediğimiz bir anda, hayat akıp giderken sevdiklerimizden bazıları da ellerimizden kayıp gidiyor.

Beşiktaş, Arnavutköy’de bir otobüs durağına yapıştırılan ilandaki “Şeker” adlı köpek de bugün sevdiklerinden uzakta. Neyse ki o eminiz ki hala hayatta ve bir yerlere sığınmış, korkmuş durumda. Tamamen çaresiz. Tıpkı aşağıdaki ilanı yazan, Şeker’in kocaman kalpli sahibi gibi.

“Çok üzülüyorum ve uyuyamıyorum” diyor. Tüm sevgisini açıkça belli ediyor. Kimseden çekinmeden. Şimdi bu ilanı elden ele yayalım ve ona Şeker’le birlikte tatlı uykular sunalım.

Şeker’i bulup, onlara gelecek gecelerde en şekerinden geceler sunmak hepimizin elinde…

kayip-kopek-seker
Şeker, Beşiktaş Arnavutköy’de kaybolmuş. Muhtemelen hala bu civarda bir yerlerde. Korkudan ya bir arabanın altına saklanmış ya da bir evin arka bahçesine girmiştir. Belki de ona birileri sahip çıkmıştır. O yüzden bu ilanı mümkün olduğu kadar elden ele dolaştırıp Şeker’in uyuyamayan sahibine, en şekerinden uykular sunalım.





Pinterest'de Paylaş