Kedilerle Körebe Oyunu Nasıl Oynanır

Kedilerle Körebe Oyunu Nasıl Oynanır

Kedinizle eğlenceli oyunlar oynamak, kedinizin hem sağlığı hem de gelişimi için oldukça yararlıdır. Kediniz ile kurduğunuz bağı çeşitli oyunlar sayesinde unutulmaz anılara dönüştürebilirsiniz.



 
Şanslınız ki, kediler en az sizler kadar oyun oynamayı sever ve size iyi bir oyun arkadaşı olurlar. Kedinizin hangi oyunları oynayacağına gelin birlikte bakalım :)
 
• Kediniz ile oyun oynamak için öncelikle doğru bir oyuncak bulmanız gerekecek. Oyun oynarken kullanacağınız ürünler kedinizin dikkatini çekmeli ve sizlere yakın durmalıdırlar.


• Kediler için eğlenceli oyuncaklar bulmak çok kolaydır. Bu oyuncakları para ile satın almandan evinizde kendinizde hazırlayabilirsiniz. Örneğin A4 kağıdından yapılmış bir top ya da bir pinpon topu onların ilgisini çekip sizlerle doyasıya eğlenmelerine neden olacaktır.
 

• Kedilerin en sevdiği oyunlardan biride ‘Körebe’ oyunudur. Çünkü kediler saklanmayı ve hızlıca koşmayı çok severler. Bu oyunu oynarken dikkat etmeniz gereken şey, kedinizi sobelerken onu ürkütmemektir. Kediniz sizi yakaladığı zaman, ona kucak dolusu sarılarak, sevgi dolu bir karşılık verebilirsiniz. 



 
Ve son olarak kediniz evde yalnızken, onun yutabileceği küçük ürünleri mutlaka saklamalısınız. Sevimli dostlarımıza zarar gelsin istemeyiz değil mi? :)








Pinterest'de Paylaş