Kendisine Yemek ve Su Veren Adama Ulaşmak İçin Her Şeyi Göze Alan Kediyle Tanışın

Kendisine Yemek ve Su Veren Adama Ulaşmak İçin Her Şeyi Göze Alan Kediyle Tanışın

Bir kedi sevgi için neler mi yapabilir? Sokak kedisinin kendisine yemek ve su veren adama ulaşmak için neler göze aldığını görünce şaşıracaksınız.

Dory kediyle tanışın, kendisi bir cengaver

Jason isimli adam ve arkadaşı balık tutmak için gittikleri gölde hayatlarının nasıl değişeceklerini tahmin edemezlerdi. Gençler teknelerine binip balık tutmak için açılmadan hemen önce kendilerine miyavlayarak koşan bir kediyi fark ettiler.

“Çok zayıf bir kediydi o yüzden adam ona kendi tavuklu sandviçinden ve suyundan verdi.” diyor Adamın annesi Celeste Kassler.

Kediye biraz sevgi ve ilgi gösterdikten sonra siyah-beyaz renkli kedi mutlu bir şekilde yanlarından uzaklaştı. Jason ve arkadaşı da balık tutmak için gölde açılmaya başladılar.

Göle girmelerinden sadece birkaç dakika sonra yine aynı kedinin onlara bir dal üzerinden miyavladığını fark ettiler. Hemen sonrasında ise sudan gelen sıçrama sesi

İlk başka bir kunduzun kendilerine doğru yüzdüğünü sandı adam

Daha sonra az önce beslediği kedi olduğunu fark etti

Onlar kediye doğru hareket etmek için küreklere davranana kadar kedi tekneye kadar yüzmeyi başarmıştı bile!

“6 aylık Olimpiyat yarışmacısıydı adeta” diyor Adamın annesi Celeste.

Dory, Jason ve arkadaşı ile birlikte resmen botta takılmaya başladı

Karaya çıktıklarında ise kedi tekneden atladı ve tam o zaman bir tane de tekir yavru kedi olduğunu gördü Jason. Kedilerin arkadaş olduklarını fark ettiler. Ama tekir kediye verecek daha fazla yemekleri kalmamıştı ve tekir kedi Dory’ye nazaran daha utangaçtı. Jason hemen yardım getirmek için eve gitti.

“Halası Gail, Jason’a yardım etti. Jason’ın kız arkadaşı Kerri ise yemek getirdi. Sonunda onları geçici yuvalarına götürmek için yolculuğa başladılar” 

Jason’ın annesi bu ikiliye aşık oldu! Ve adlarını koydu: Dory ve Whisky

Annesi, “Dory ailesi olarak bizi seçti. Neden ismi Dory (Dori) anladınız herhalde.” diyerek Kayıp Balık Dori filminden esinlendiklerini belirtiyor Celeste. İkisini de sahiplenmeye karar verdiklerini söyleyen Celeste. Veteriner Kliniğinde sağlık kontrolleri ve aşılarını tamamlayana kadar orada kalacaklar ve sonrasında evlerine geri gelecekler.

Bir kap yemek bolca sevginin gücü!

“Bu sadece sevgi isteyen cesur bir kedinin hikayesi değil, aynı zamanda o küçük kalbiyle bize kazandırdıklarının hikayesi. Dory küçük meleğimiz ve kalbimize nasıl dokunduğu hakkında bir fikri bile yok.” diyor yeni kedi dostu hakkında.





Pinterest'de Paylaş