Genç Kızı Son Anda Ölümden Kurtaran Kahraman Kedi ve Etkileyici Hikayesi

Genç Kızı Son Anda Ölümden Kurtaran Kahraman Kedi ve Etkileyici Hikayesi

Avustralya’da yaşayan 19 yaşındaki Ayla Good, banyoda yaşadığı travmatik olayda ciddi şekilde yaralandı. Sızıntı yapan deodorant şişesinin mum ateşi ve elektrikle birleşip patlaması sonucu yaralanan Good, kedisi sayesinde hayatta kaldı.

İmkansız olasılıklar patlamaya yol açtı

Ayla Good ve erkek arkadaşı, bulundukları dairenin banyo dolabında bir deodorant şişesinin sıkıştığından habersizdi. Basınca maruz kalan deodorant şişesi, genç çiftin yaktığı mumun ateşiyle karışıp üzerine bir de banyonun ışığı yakılınca patlamaya yol açtı.

Patlamada banyonun tavanı paramparça oldu ve ortalığa çok güçlü alevler saçıldı.

Kedisinin banyodan çıkmak istemesi hayatını kurtardı

Kedilerin güçlü koku alma duyuları biliniyor. Çiftin kedisi Winter, banyodaki kokudan rahatsız olup ısrarla çıkmak istemeseydi Ayla Good muhtemelen hayatını kaybedecekti.

Banyonun ışığı açıldıktan saniyeler sonra gerçekleşen patlamada kedi Winter’ın peşinden giden Good, patlamanın etkisinden kısmen sıyrılmış oldu.

Bacaklarında ciddi yanıklar var

Ayla Good’un hayatı kurtuldu fakat bacaklarında çok ciddi yanıklar oluştu. Yanıkların enfeksiyon kapmaması ve tamamen iyileşmesi için doku nakline ihtiyaç olabilir. Bu süre içerisinde işinden uzak kalacak olan Ayla Good, GoFundMe isimli sayfada 1000 dolarlık bir yardım ilanı açtı.

Şimdiye kadar da 165 dolar yardım toplamış durumda.

“Hayatın ne kadar kırılgan olduğunu gördüm”

Ayla Good, bu kadar şanssızlık dolu bir olaydan ötürü hayati tehlike atlatmasından sonra “Hayatın ne kadar kırılgan olduğunu gördüm” dedi. Ülkemizde sık sık yapılan “Resmen şansa yaşıyoruz” geyiğini çağrıştıran bu olayın travmaları, genç çiftin üzerinden uzun süre gitmeyecek gibi.

Kaynak: 1





Pinterest'de Paylaş