Kankasının Üzerinden İnmeyen Minik Köpek Bella’nın Bir Tuhaf Hikayesi

Kankasının Üzerinden İnmeyen Minik Köpek Bella’nın Bir Tuhaf Hikayesi

Bella, acayip enerjik, 2 yaşında bir köpek. Maceraya atılmayı ve yaramazlık yapmayı çok seviyor. Fakat çok kısa boylu olduğu için, yüksekteki yerlere ulaşamıyor ve yaramazlıkları yarım kalıyordu. Ta ki kendine mükemmel suç ortağını bulana kadar…

Hank 10 yaşında, olgun bir köpek ve Bella’nın hayattaki en iyi arkadaşı. Hank, Bella’nın sahibinin annesinin köpeği ama her gün biraraya geliyorlar. Onlar ayrılmaz bir ikili, birbirlerini çok seviyorlar. Bütün günü birlikte geçiriyor, beraber sarılıp uyuyor, sonra da çılgınlar gibi oyun oynuyorlar.

Bella çok yaramaz bir köpek olduğu için, bir süre sonra daha çok yaramazlık yapabilmesini sağlayacak bir yol keşfetti. Hank büyük bir köpekti ve yaramazlıklarında suç ortağı olabilirdi. O günden beri, ne zaman biraraya gelseler, Bella, Hank’in üzerinden inmiyor. Hank, sayesinde, Bella daha büyük bir köpekmiş gibi davranabiliyor ve bu durumdan Hank hiç şikayetçi değil.

Bella ne zaman bir yere ulaşmak isterse hemen Hank’in üzerine atlıyor. Onu bir basamak gibi kullanıyor.

Hank’in üzerindeyken sahiplerinin ilgisini daha çok çektiğini biliyor.

Mutfağa gidip yemekleri kontrol edebiliyor.

Bazen de sadece üzerinde yatıp dinleniyor. Hank, yaşlı bir köpek. Belki Bella olmasaydı, bütün gün yatıp uyuyacaktı. Bella Hank’e enerji veriyor, can katıyor. Onunla tekrar gençliğini yaşıyor.

Onlar gerçekten de dünyanın en tatlı ikilisi…





Pinterest'de Paylaş