Kedisever Arkadaşınıza Mutlaka Almanız Gereken 8 “Hesaplı” Hediye Önerisi

Kedisever Arkadaşınıza Mutlaka Almanız Gereken 8 “Hesaplı” Hediye Önerisi

Kedi aşıkları, hayatlarının her alanında kedi sembollerini görmek isterler. Bu semboller onların enerjilerini artırır ve daha verimli olmalarını sağlar. Kedilerin sevimlilikleri; birçok alanda olduğu gibi, farklı malzemelerde de karşımıza çıkıyor. Bazen kendimizi motive etmek için bu malzemeleri görmek isteriz, bazen eski anıları canlandırır, bazense sadece mutluluk verir. Bu yazımızda kedi severleri keyiflendireceğini düşündüğümüz 8 malzemeyi göreceğiz.

1- Kedili Okul Çantası

kedili-urunler-patiliyo-1

İlkokula başladığımız ilk günü hepimiz hatırlıyoruzdur. Okula gitmenin heyecanı ve okulda öğrenilenler, büyülü dünyaların kapılarını açmaktadır. Bu büyülü dünyalara eşlik eden malzemeler, öğrenirken bize daha fazla keyif vermektedir. Bu malzemelerin başında da elbette çanta gelmektedir. Okul çantaları evinde kedi besleyenler için elbette kedili çantalardan olacaktır. Bu büyülü dünyanın kapılarını aralayan keyifli malzemelerden bir tanesi de, çanta olarak karşımıza çıkıyor.

2- Kedi USB Flash Disk

kedili-urunler-patiliyo-2

Usb diskler günlük yaşantımızın vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiştir. Modern dünyanın araçlarından bir tanesi olan Usb diskler, hayatımızda bir çok şeyi de kolaylaştırıyor. Kedi severler hayatlarının her alanında bu sembolü görmek istediği gibi; modern zamanın araçlarında da, bu sembol onları keyiflendiriyor.

3- Kedili Laptop Etiketi

kedili-urunler-patiliyo-3

Hepimizin hayatında bilgisayarlar var. Kedilere olan aşkımızı her yerde görmenin bir sonucu olarak; kedili laptop koruyucular, bilgisayar kullanımımızı daha da keyifli hale getiriyorlar.

4- Kedili Not Defteri

kedili-urunler-patiliyo-4
Kedi severler eski usul gibi gözüken ama; modern zamanın en büyük keşiflerinden biri olan, kalem ve kağıttan kopamazlar. Günümüzde kalem ve kağıt seçenekleri artmıştır. Bu seçenekler; kedi severler için de, başka bir tutku haline gelmiştir. Not defteri günümüzde yazı yazmayı sevenler için, ayrı bir keyif aracıdır. Bu aracın kedili versiyonu ise, çok çok daha keyiflidir.

5- Kedili Kitap Ayıracı

kedili-urunler-patiliyo-5

Kedi severler, aynı zamanda aktif kitap okuyucularıdır. Kitaplar, kedi ve kahve vazgeçilmezleri arasındadır. Kitapları konusunda titiz olan okuyucular, mutlaka kitap ayıracı kullanırlar. Kitaplar konusunda da, kedi severleri mutlu edecek fazlaca seçenek bulunuyor. Bunlardan öne çıkanlardan bir tanesi de, kedili kitap ayıracıdır.

6- Kedili Kalemler

kedili-urunler-patiliyo-6

Yazı yazmak; kediseverlerin kopamayacağı faaliyetlerden bir tanesidir. Kalem ve kağıt kullanarak bir şeyler üretmek, yaratıcı insanlar için somutlama anlamında müthiş hazlar verir. Kedi severler de fazlaca yaratıcı insanlardır. Hayatlarında kedileri gibi, kalem ve kağıda da yeterince yer vardır. Modern zamanın en güzel hediyelerinden bir tanesi de, kedili kalemlerdir.

7- Minik Kedi Bibloları

kedili-urunler-patiliyo-7

Kedi aşıkları, evlerinin dekorasyonunda da kedili malzemeleri severler. Küçük kedili biblolar da, bu malzemelerin önde gelenlerindendir. Minik kedili biblolar; evimizi ve çalışma ortamımızı, minnoş kedilerimiz gibi sevimli kılmaktadır.

8- Ve Kedili Kupalar…

kedili-urunler-patiliyo-8

Kahve, çay ve su; kediseverlerin hayatlarındaki en büyük içecek grubunu temsil eder. Bu içecekleri güzel kupalarda tüketmek ise, apayrı bir keyif verir. Kedi logolu kupalar ise; bir şeyler içerken, kedi görmek isteyen insanlar için muhteşemdir.





Pinterest'de Paylaş