Köpekleri Ölen Ailenin Evine Gizlice Girip Minik Sürprizler Yapan Hamile Kedi

Köpekleri Ölen Ailenin Evine Gizlice Girip Minik Sürprizler Yapan Hamile Kedi

En mutsuz zamanlarında, mahalleden bir sokak kedisi onlara en güzel sürprizi yaptı.

Güzel kedi Lil’ Grey ve minnak yavrularıyla tanışın!

Andrew ve babası tam bir hayvanseverdiler. 19 yaşındaki yaşlı köpeklerinin yanı sıra mahalledeki tüm hayvanlara bakıyor ve besliyorlardı. Özellikle de yeşil gözlü güzel bir dişi kedi evlerinin etrafından ayrılmıyordu. Son zamanlarda bir hayli şişkin görünüyordu, bunu kışın gelmesine ve tüylerinin kabarmasına bağlamışlardı.

Derken o acı gün geldi. 19 yıllık hayat arkadaşları, ailelerinin bir ferdi, canları gibi sevdikleri köpekleri melek olmuştu. Bu hayatlarında yaşadıkları en zor, en üzücü günlerden biriydi. Baba oğul, acı içinde köpeklerinin yasını tutuyorlardı ama ertesi gün yüreklerini biraz hafifletecek, yüzlerini biraz güldürecek bir sürprizle karşılaştılar.

Gece açık unuttukları garaj kapısından minik sesler geliyordu. İçeri girdiler ve mahallede baktıkları yeşil gözlü dişi kedinin gece doğum yaptığını gördüler. Her biri birer sevgi topağı olan dünya güzeli yavrular dünyaya getirmişti.

Bu acı günlerinde başlarına gelebilecek belki de en güzel şeydi.

Onları hemen evlerine almaya karar verdiler. Hava çok soğuktu, bu havada dışarıda kalmaları imkansızdı.

Güzel anneleri Lil’ Grey, yavrularına çok iyi bakıyordu. Evde olmaktan ve yavrularının güvende olmasından çok mutluydu. Bütün gün kendini sevdiriyor, göbeğini açıyordu.

Baba oğul, yavrular sahiplenilecek yaşa gelene kadar onlara bakmaya karar verdiler ama en az bir tanesini de kendileri sahiplenmek istiyorlardı.

Bu acı günlerinde onların kalplerini tekrar sevgiyle dolduran bu yavrulara hemen bağlanmışlardı.





Pinterest'de Paylaş