Köpeklerin Sizi Sevdiğini Gösteren 9 Davranış Biçimi

Köpeklerin Sizi Sevdiğini Gösteren 9 Davranış Biçimi

Belki de hayatımızdaki en beklentisiz ilişkilerden biri, köpeklerimizle aramızda kurduğumuz sevgi bağıdır. Bizden bekledikleri tek şey, biraz yemek ve okşanmak olan bu güzel canlılar, sınırsız sadakat ve beklentisiz bir sevgi ile bize karşılık verirler. Sizin onları sevip sevmediğinizi bir bakışınızla bile anlayabilecek kadar duyarlı ve hassas olsalar da, kendi yöntemleri ile size göstermeye çalıştıkları sevgiyi, bazen anlayamayabilirsiniz.



Peki, köpeklerinizin sizi sevdiklerini gösteren hareketler nelerdir, öğrenmek ister misiniz?
Evde vakit geçirirken yanınızda olmak istiyor ve özelliklede fırsat bulduğunda size dayanarak ya da değerek yatıyorsa, bu onun sizi ne kadar çok sevdiğinin göstergesidir.



Eve geldiğinizde durdurulamaz bir coşku ile karşılanıyor ve yalanıyor hatta üstünüze çıkılıyorsa, inanın çok seviliyorsunuz.
Gözlerinizin içine bakarken kafa yana yatıyor sol kaş havaya kalkıyor, bu size tanıdık gelmiş olmalı.



Köpek dilinde, seni çok seviyorum demenin yollarından biri de budur.
Köpeklerle sahipleri arasındaki en güçlü bağın oyunla sağlandığı bilinmektedir ve köpekler için onlara özel, değer verdikleri oyuncakları vardır.



Eğer köpeğiniz sizinle oyuncaklarını paylaşıyorsa, bu gerçekten sizi sevdiğini gösterir.
Eğer köpeğiniz uyuma zamanı geldiğinde, sizden önce yatak odasına gidiyor ve hatta orda uyuya kalıyorsa, bu uyurken bile sizden ayrılmak istemediğini ve çok sevdiğini göstermektedir.



Köpekler insanların ruh hallerini analiz edebilir ve eğer sizin üzgün olduğunuzu hissederse, sizi mutlu edebilmek için yanınızdan hiç ayrılmayacaktır.



Çünkü o, sizi üzülmenize bile dayanamayacak kadar çok seviyor.
Banyo yapmaya gittiğinizde, kapıda sizi bekleyen birimi var, tabi ki çünkü o tüylü sevgi yumağı, evin içinde bile sizden ayrılmak istemiyor.



Köpekler için yemek yemek bile, sevgi göstermenin bir yoludur. Yemeğini yedikten sonra gelip size sarılması da, bunu gösteren en güzel hareketlerden biridir.



Köpek sahipleri evden yalnız çıkıyorsa, köpeklerinin zorluk çıkartmasını ondan ayrılmak istememesi olarak değerlendirebilirler.
Ancak bu durum aslında güven duygusunun oluşmadığını gösterir.



Köpeğiniz size güveniyor ve eve döneceğinizi biliyorsa, dışarı yalnız çıkmanız onun için problem olmayacaktır.
Burada önemli olan köpeğiniz sizi sevdiği kadar güvenmelidir de ve bunu sağlamak için yapacağınız her hareket, köpeğinizin size olan sevgisini arttıracaktır.
 




Pinterest'de Paylaş