Sokaktan Kurtarılan Minik Yavru Kedinin 2 Ay İçerisindeki Muhteşem Değişimi

Sokaktan Kurtarılan Minik Yavru Kedinin 2 Ay İçerisindeki Muhteşem Değişimi

Bu minik yavru sokaktan oldukça zor durumdayken kurtarıldı.

Kurtarıldığı gün İyi yürekli bir insan, 29 Mart’ta bir arabadan atıldığını gören 3 haftalık küçük bu yavru kediyi kurtardı.

Acil yardım için yavruyu New Port Richey, FL’de bulunan Hayvanlara Zulümü Önleme Derneği’ne getirdi.

Yavru kedi şiddetli zatürre ve yol yüzeyleri ile aşınmadan kaynaklanan deri ve kemik hasarı için tedavi edilmeye başlandı. Biberondan bile yiyemeyecek durumda olan yavru kedi için görevliler günün her saati enerjisini geri toparlayabilmesini sağlamak amacıyla canla başla çalıştılar.

Ertesi gün, tedaviye olumlu yönde cevap vermeye başladı ve daha iyi olmak için savaşıyordu.

Ona April adını verdiler.

Nefes almasına yardımcı olmak için tedavisine devam etmekteler.

10 gün içerisinde April yaklaşık 15 gram elde etti ve bir şırınga ile beslenebiliyordu. Bir sabah Nisan’ı besledikten sonra onu ıslak bir mendille sildiler.

Durdukları anda yavru kedini kendini temizlemeye başladığını gördüler. “April ilk kez normal bir kedi yavrusu davranışı işareti gösterdi. Küçük bir zafer de olsa buna razıyız.” diyerek Facebook sayfasından paylaşımda bulundu Suncoast Hayvanlara Zulümü Önleme Derneği. Tedavi odasında iken, Hugo adındaki bir diğer kurtarılış hikayesine sahip bir kedi, April’a göz kulak oldu.

April, büyük bir gelişme kaydetti. Yeni enerjisiyle etrafta koşuyor!

“Mükemmel bir kardeş!” Bulunmasından yaklaşık bir ay kadar sonra, April’ın tüyleri gelişmeye başladı. Suncoast Hayvanlara Zulümü Önleme Derneği, Love Meow’a yapmış olduğu açıklamasında April’ın üst solunum yolu enfeksiyonu için tedavisinin tamamlandığını belirtmiştir.

April hazır olduğunda, kısırlaştırma işlemi ve aşıları tamamlanarak mikroçiplenecek.

Kendi başına yemek yiyor.

Güzel parlak gözleriyle, koca kulaklarıyla ve oynak kişiliğiyle yepyeni bir yavru kedi gibi görünüyor. Güncelleme: April onu sonsuza dek koruyacak sahibini buldu ve sıcak yuvasına kavuştu!

April, sonsuza dek yaşayacağı evindeki ilk Noel kutlaması için hazır. Bu hikayeyi sevdiklerinizle paylaşın!





Pinterest'de Paylaş