Yavrularıyla Açık Camdan İçeri Girdiği Evi Sahiplenen Kedinin Gülümseme Garantili Hikayesi

Yavrularıyla Açık Camdan İçeri Girdiği Evi Sahiplenen Kedinin Gülümseme Garantili Hikayesi

Evinizde kedi var mı? Peki evin sahibi kim? Bu sorunun yanıtını her kediyle birlikte yaşayan, “güya benim” diye cevaplayacaktır. Ama Posey isimli bu kedinin evi ne kadar kendi alanı ilan ettiğini görünce şaşıracaksınız.

Posey isimli kedi, bir evi nasıl kontrolü altında tutacağını çok iyi biliyor. Kendisi sokakta yaşayan bir kediyken, bir gün 3 yavrusunu da alıp Claudia isimli kadının evine giriyor.

Claudia, onları dışarı koyamıyor ve yeni aileyi açık kucakla karşılıyor. Posey’nin çocuklarına bakımına yardım ediyor. Zamanı gelince de çocuklarına yuva buluyor. O sırada Posey de Claudia’nın kalbinde çoktan yer edinmiş oluyor

Birkaç sene sonra Posey, bu sefer annesine başka bir sürpriz yapıyor. Dışardan gelirken evsiz bir arkadaşını da yanına alan Posey, onu da evin ikametçisi olarak belliyor.

Evin devamlı üyesi olmasına Posey tarafından karar kırılan yavru kedinin adı ise Messy oluyor. Posey kendisini onun annesi olarak ilan etmiş durumda. Messy de aynı şekilde Posey’yi annesi olarak kabul etmiş.

Hatta Messy’yi yemek yemediği her an Posey’nin dibinde ona sarılırken bulmak çok kolay. İkisinin arasındaki bu “seçilmiş bağ” çok güçlü.

Messy’nin bir anneye ihtiyacı vardı, Posey de yavrularını özlemişti. Şimdi ise sonsuza kadar birbirlerine sahipler!





Pinterest'de Paylaş