Camı Kırıp İçeri Girdi, Sanki Kendi Eviymiş Gibi Takıldı ve Onu Görenleri Afallattı…

Camı Kırıp İçeri Girdi, Sanki Kendi Eviymiş Gibi Takıldı ve Onu Görenleri Afallattı…

Evinize döndüğünüzde kırık bir pencereyle karşılaşmak kabus gibidir.

Hemen evinizin soyulduğunu, varsa değerli eşyalarınızın artık çok çok uzaklarda olduğunu düşünebilirsiniz. Hatta evinizin camını patlatıp içeriye giren azılı hırsızın hala evde olabileceği de bu düşünceler arasında yerini alır.

Ama bu sefer durum hayli gerçküstü! Tıpkı komik bir rüya gibi. Bu sefer eve giren bir hırsız değil, hindi!

Amerikalı Barry Peterson ve eşi tatilden evlerine döndüklerinde evinin bahçe tarafındaki camlarını kırılmış olarak buldular. Büyük bir tedirginlikle eve giren çift, salonda takılan umursamaz bir hindiyle karşılaştı.

Hindi, ev sanki kendi eviymiş gibi salonda takılıyordu. Koltuk üzerinde dolaşıyor, evin tadını çıkarıyordu. Bu yabani hindiye karşı ne yapacaklarını bilemeyen çift polisi ve yabani hayvan koruma görevlilerini aradı. Neyse ki evlerine giren bir hırsız değil, şapşik bir hindiydi.

Görevliler gelinceye kadar vurdumduymaz hindi evin keyfini çıkarmaya devam etti. Neredeyse ev sahibine “bi çay koy da, neşemiz yerine gelsin” diyecek gibi umursamazdı.

Muhtemelen yiyecek bulabilmek için eve giren yabani hindi neyse ki bu sefer eve yemek olarak değil, davetsiz misafir olarak girmişti.

Görevliler tarafından tekrar bahçeye bırakılan hindi ormanın içinde kayboldu…

O, hindilerin kralı!

Tabii gitmeden önce eve gelen polislere de poz vermeyi ihmal etmedi…





Pinterest'de Paylaş