85 Yaşındaki Dedenin Eşinden Yıllardır Sakladığı Sevimli Sırrı

85 Yaşındaki Dedenin Eşinden Yıllardır Sakladığı Sevimli Sırrı

85 yaşındaki kedi sevdalısı bu tonton dedenin eşinden sakladığı bir sır var. Onun kedilere olan aşkı, kocaman tüylü bir aileyi kurtardı, hem de karısından habersiz…
Jimmy Dede’yle tanışın!

Jimmy ve eşi, Porto Riko’da güzel bir mahallede yaşıyorlar. Bu bölgede birçok sokak kedisi var. Jimmy Dede, hayvanları çok seviyor, özellikle de kedileri. Fakat eşi evde kedi beslememeye kararlı.

İyi bir eş, baba ve dede olarak, Jimmy Dede için eşinin mutluluğu her şeyden önce geliyordu. Fakat kediler de onun için ailesi kadar önemliydi ve onlara bakmak, beslemek ve sevmek onun için dünyanın en büyük zevkiydi.

Bu yüzden Jimmy Dede, eşinden habersiz arka bahçelerinde, eşinin gitmediği bir noktada sokak kedilerini besliyordu. Özellikle kedilerden biriyle aralarında çok özel bir bağ oluşmuştu.

Bir gün bu en sevdiği kedi ona bir sürpriz yaptı. Bebekleri olacaktı. Dede hemen harekete geçti, yavrulara en iyi şekilde bakmalıydı.

Bahçedeki küçük barakayı, kedi evi haline getirdi ve bu kocaman tüylü aileye güzel bir yuva verdi.

Kedi doğum yaptığında dünyalar onun olmuştu. Tekrardan dede olmanın keyfini yaşıyordu. Bütün gün arka bahçede onlarla vakit geçiriyordu. Çocukları ve torunları da dedelerinin ne kadar iyi yürekli ve sevgi dolu olduğunu bir kez daha farkedip duygulandılar.

Yavrular doğduktan birkaç hafta sonra sırrı açığa çıktı. Eşi, dedenin devamlı bahçede vakit geçirmesinden şüphelenmişti ve sonunda kedileri keşfetti.
Fakat böyle bir manzarayla karşılaşıp buna karşı koymak imkansızdı.

Eşi de Jimmy Dede gibi kedileri çok sevdi ve dedenin onlara bakmasına razı oldu. Jimmy Dede yavrular büyüyüp ömürlük yuvalarını bulana kadar onlara bakacak.

Sonuçta, Jimmy Dede hem tüylü dostlarına sıcak bir yuva ve sevgi verdi, hem de iyilik ve sevgi dolu kalbiyle eşinin gönlünü aldı.

Jimmy Dedeye, eşi ve kedileriyle birlikte uzun ömürler diliyoruz.





Pinterest'de Paylaş